Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Szélvédő javítás

Kavicsfelverődés esetén a legfontosabb a lehető legrövidebb időn belül történő javítás.

A becsapódást követően a legcélszerűbb azonnal leragasztani a sérülést, hogy ne kerüljön bele több szennyeződés, majd a lehető legrövidebb időn belül forduljunk szakemberhez. Minél több idő telik el a becsapódás és a javítás időpontja között, annál nagyobb az esélye a továbbrepedésnek, ami egy költséges szélvédő cserével járhat.

Mobil szélvédő javítás szolgáltatásunk keretében a hívásodat követő 1 órán belüli meggátoljuk a továbbrepedés veszélyét és garanciálisan javított szélvédővel folytathatod utadat. Várjuk a berepedt szélvédővel rendelkező autótulajdonosok hívását. 

A kavics felverődések a sérülés mértékétől, nagyságától és formájától függően javíthatóak, de a nem időben és szakműhelyben történő javítás mindenképpen veszélyes a repedések kialakulása szempontjából, ilyenkor pedig az üveg cseréjére lesz szükség.

Kavicsfelverődés esetén a PVB választófólia összetartja az üvegdarabokat, biztosítja az átláthatóságot és az üvegfelület kohézióját. A rétegelt szélvédő további előnye, hogy kőfelverődés esetén általában csak a külső réteg sérül, ami szinte nyom nélkül javítható akkor, ha időben szakemberhez fordulunk.

Az időtényező azért különösen fontos, mert a repedésbe jutott szennyeződést nem lehet eltávolítani, és ilyen esetben a javítás sem megoldható.

Hívj most és azonnal megoldjuk berepedt szélvédőd javítását!

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.