Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Olajcsere kiszállással

Olajcserére lenne szükséged?

SOS olajcsere 30 éves szakmai tapasztalattal, profi szakemberek segítségével, akár azonnal! Hívj minket és házhoz megyünk Budapesten és Pest megyében is! Időpont egyeztetés céljából hívd a 0630 561 2521-es, hétvégén is elérhető telefonszámunkat.


Olajcsere szakszerűen

Foglalj időpontot most olajcserére! A legkomfortosabb szervizszolgáltatást mi nyújtjuk számodra! Nem kell sorban állnod, várakoznod, csak a telefont felemelned és egy előreegyeztetett időpontban házhoz megyünk, mobil autószerviz szolgáltatásunkat kényelmed érdekében hoztuk létre. A rendszeres olajcsere meghosszabbítja autód élettartamát és hosszútávon pénztárcakímélő, mivel az elhanyagolt vagy elmaradt olajcsere, komoly károkat és javítási költségeket vonhat maga után.   15.000-20-000 kilométerenként célszerű olajat és szűrőket cserélni!

A gyártói utasítások az olajcserék időintervallumára és az ajánlott motorolajok típusára vonatkozóan eltérőek. A modernebb autók jelentős része már a műszerfalon/fedélzeti számítógépen automatikusan jelzi, ha az olajszint alacsony vagy elérkezett az olajcsere ideje.

Amennyiben az olajszint alacsony, utántöltéshez a motorban lévő olajat célszerű használni, ha ez nem megoldható, akkor a gyártói előírásnak megfelelő típust kell figyelembe venni.

Ha régebbi gépkocsiknál az olajszint a minimumjelzés alatt van, vagy újabb autóknál a műszerfalon lévő olajszint chek lámpa világít, akkor ne használt tovább az autódat, azonnal állítsd le, és kérj olajcserét! Mivel ez nem csak az alacsony olajszintet jelentheti, hanem azt is, hogy nincsen megfelelő kenés, amely komoly károsodást okozhat, végső esetben pedig a motor tönkremegy és akár motorcsere is indokolt lehet.

Az olajfogyasztás is rendszeres problémát okoz, amelyért legtöbbször nem a motorolaj a felelős, hanem  a motorállapota. Az olaj tekintetében a viszkozitás csökkenése a legfontosabb olajfogyasztást növelő tényező. Az olaj viszkozitás csökkenését a gyakori rövid távú üzemeltetés (például városi használat), illetve a motorolajba keveredő üzemanyag okozhatja. Nagy mértékben növelheti az olajfogyasztást a tömítések elöregedése, ezért a vezérműfedél tömítéseit, valamint a főtengely szimmeringeket, illetve a szelepzárat, olajleeresztő csavart is, minden alkalommal át kell vizsgálni az időszakos szervizelés során A rendszeres olajcsere a motorolajok oxidációja miatt is fontos, mivel ezek a kellemetlen lerakodások is jelentősen növelhetik az olajfogyasztást. 

Kérj időpontot olajcserére és házhoz megyünk! Hívj minket most: 0630 561 2521

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.