Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Helyszíni autódiagnosztika

Helyszíni autódiagnosztika 30 éves szakmai tapasztalattal, profi szakemberek segítségével, akár azonnal! Hívj minket és házhoz megyünk Budapesten és Pest megyében is! Időpont egyeztetés céljából hívd a 0630 561 2521-es, hétvégén is elérhető telefonszámunkat.

A legkomfortosabb szervizszolgáltatást mi nyújtjuk számodra! Nem kell sorban állnod, várakoznod, csak a telefont felemelned és egy előreegyeztetett időpontban házhoz megyünk, mobil autószerviz szolgáltatásunkat kényelmed érdekében hoztuk létre.

Rendelj házhoz minket és autódiagnosztikai szolgáltatásunk keretében gyorsan és egyszerűen felmérheted gépjárműved műszaki állapotát. 

Szakszerű autódiagnosztika

Műszeres méréstechnikai eszközeink segítségével beazonosítható a hibajelenség, illetve a probléma oka. Márkafüggetlen autószervizünkben perceken belül és hatékonyan működik a hibakód kiolvasás. Ha a műszerfalon nem várt hibajelzések világítanak, akkor a legmodernebb számítógépes diagnosztikai programok állnak rendelkezésünkre a hibafeltárására. Fordulj hozzánk bizalommal, akár hétvégén is, és mi helyszíni kiszállással állunk rendelkezésedre. 

Kérj időpontot autódiagnosztikára és házhoz megyünk! Hívj minket most: 0630 561 2521

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.