Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Gumiabroncs javítás, kerékcsere

A gumicsere nem csak defektnél szükséges. Szerencsére az abroncs nem egy gyorsan elhasználódó alkatrész, így nem kell évente lecserélnie. Ennek ellenére használat során folyamatosan kopik a gumi, úgyhogy érdemes folyamatosan figyelni, milyen állapotban van az, ami fent van az autónkon. Van, amikor már szükséges kidobni a régit, és újat venni helyette.

Szolgáltatásunkat 0-24, hétvégén és ünnepnapokon is igénybe veheti. Általában azonnal, időpont nélkül tudjuk elvégezni a gumijavítást/ gumicserét autóján.

Autója szezonális átgumizását (téli-nyári csere), centrírozását, sérült abroncsainak javítását vagy ellenőrzését elvégezzük a hét bármely napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Évtizedes múlttal rendelkező szerelő műhelyünkben megvan minden olyan felszerelés és szaktudás, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell. Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig.

Gumicsere esetén új gumiját is kiválaszthatja nálunk. Minden típust be tudunk szerezni közeli raktárunkból 15 percen belül. A választáshoz természetesen minden szakmai segítséget megadunk.

A gumizáskor teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Elvégezzük például a centrírozást is, ami a kerék megfelelő súlyelosztásához szükséges. Ez biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes működést magas fordulatszámon is. A gyakorlatban a centrírozás úgy néz ki, hogy egy monitoron figyeljük az aktuális súlyelosztás, és annak megfelelően a felnire kis súlyokat helyezünk el úgy, hogy a súlypont a centrumba, vagyis középre kerüljön.

Gyakran igénybe vett szolgáltatásunk a defektes gumi javítás. A defekt mindig váratlanul éri az embert, még akkor is, ha nem durrdefektről van szó, hanem csak azt vesszük észre, hogy leszállt az egyik gumi. Ezt okozhatja padkázás vagy szúró tárgy okozta sérülés. A szúrós tárgy általában benne is marad a lyukban amit csinált, így sokszor csak egészen lassan ereszt le az abroncs. Defekt esetén a gumiabroncs legtöbbször megmenthető, és tovább használható biztonságosan a normál élettartama végéig. Vannak azonban olyan esetek is, amikor nem lehet megmenteni a sérült abroncsot, és csak a csere marad.

Műhelyünk nagy területű, és több gumiszerelő beállással van ellátva, így legtöbbször azonnal vagy kis várakozással el tudunk kezdeni dolgozni a beérkező új ügyfelek gumijain. Kivétel ez alól a téli-nyári átállás okozta csúcsidő, amikor néha előfordul akár 1-2 órás várakozási idő is. Nálunk nincs időpont foglalás csúcsidőben sem. Senkit nem küldünk el. Éjjel - nappal dolgozunk, így mindenkinek átgumizzuk az autóját, aki hozzánk jön.

Néhány éve vezettük be közkedvelt kényelmi szolgáltatásunkat, a mobil gumizást, azok számára, akiknek nincs kedvük vagy idejük bejönni a műhelyünkbe.

Amennyiben nincs ideje behozni műhelyünkbe gépjárművét, tekintse meg mobil gumiszerviz szolgáltatásunkat. Budapest területen ingyen kiszállunk.

Azért mert mi házhoz megyünk! A mobilgumis autóval lehetséges a gumiszerelés bármilyen helyszínen: defektjavítás, szezonális gumiszerelés, autóklíma töltés nem akadály.

Az autó belső felszerelése révén lehetőség nyílik defektes abroncsok javítására, abban az esetben, ha az abroncson szakszerűen és biztonságosan javítható sérülés van. Szintén lehetőség van bárhol gumiszerelésre. A gumiabroncsok mindig koszosak, nehezek. Ezt évente kétszer az autóba cibálni, és onnan a gumiszervizbe vinni, megvárni a gumiszerelést, majd hazahozni, és még a kocsit is kitakarítani a koszos gumik után több órás művelet.

Jön a nyár, meleg van, és indítjuk be az autóklímát,de nem működik? Feltölteni, tisztítatni kellene? Ez velünk nem akadály: autóklíma töltés bármilyen helyszínen, otthonában vagy munkahelyén.

Defektet kapott,kátyúba hajtott, lepadkázta, megütötte a felnijét  kiszakadt a gumiabroncsa?

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.