Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Gépjármű állapotfelmérés, autó Állapotfelmérés

Helyszíni autó állapotfelmérés 30 éves szakmai tapasztalattal, profi szakemberek segítségével, akár azonnal! Hívj minket és házhoz megyünk Budapesten és Pest megyében is! Időpont egyeztetés céljából hívd a 0630 561 2521-es, hétvégén is elérhető telefonszámunkat.

Használt autó állapotfelmérés

Használt autó vásárlás előtt állsz? Akkor ne bízd a véletlenre, ne vásárolj kétes műszaki állapotú gépjárművet. Mi a megoldás? Hívj minket és mi helyszíni kiszállással, rugalmasan felmérjük a megvásárolandó használt autó műszaki állapotát. Budapesten és Pest megyében vállalunk teljes körű állapotfelmérést. Szakértő kollégánk a szigorú tényekre alapozva elmondja véleményét és megkímél egy kellemetlen és költséges csalódástól. A meglévő szervizkönyv nem jelent 100 %-os biztosítékot a tekintetben, hogy a kiszemelt autó megfelelő vétel lenne. Tehát a biztonságot az jelenti, ha hívsz minket házhoz, autópiacra, kereskedőhöz és elmondjuk milyen típushibái lehetnek a gépjárműnek, illetve milyen várható költségek jelentkezhetnek. A szakértők véleménye megegyezik abban, hogy a használt gépkocsit egy felkészült, profi szakembernek kell átvizsgálnia az utolsó vételárra vonatkozó tárgyalás előtt. Ha az eladó elzárkózik vagy habozik, hogy engedje-e az átvizsgálást, akkor elgondolkodtató, hogy mit rejteget és jobban teszed, ha elállsz a vásárlástól. Optimális esetben az állapotfelmérésnek tartalmaznia kell egy próbautat olyan útvonalon, amely bukkanókat, emelkedőket, gödröket is magában foglal, hogy felfedje a futóművel, felfüggesztéssel és a motor teljesítményével kapcsolatos problémákat.

Gépjármű állapotfelmérés szolgáltatásunk a következőket tartalmazza

Gépjármű állapotfelmérés szolgáltatásunk a következőket tartalmazza:

  • Külső szemrevételezés: Karosszéria, fényezés, esetleges törések feltárása, illesztések vizsgálata, szélvédők állapota. 
  • Festék rétegvastagság mérés: Ha az autó fényezésén egyenlőtlen a festékréteg vastagsága, nagy valószínűséggel az autó törve volt. 
  • Gumiabroncsok állapotának vizsgálata
  • Utastér átvizsgálása: ülések, műszerfal, kárpit, kormánykerék kopásainak, repedéseinek vizsgálata.
  • Motortér vizsgálata: olajfolyás, olaj, hűtőfolyadék, váltó vizsgálata, kuplung állapota
  • A legmodernebb autódiagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
  • Futómű, felfüggesztés, fékek átvizsgálása
  • Menetpróba: zörejek, kopogások vizsgálata

Az autó állapotfelmérése nem csak használt autó vásárlás előtt fontos, célszerű elvégeztetni hosszabb utazás, nyaralás előtt is.

Kérj időpontot autó állapotfelmérésre és házhoz megyünk! Hívj minket most: 0630 561 2521

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.