Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Futómű javítás, futómű szerviz

Futómű javítás, futómű beállítás 30 éves szakmai tapasztalattal, profi szakemberek segítségével, akár azonnal! Hívj minket és házhoz megyünk Budapesten és Pest megyében is! Időpont egyeztetés céljából hívd a 0630 561 2521-es, hétvégén is elérhető telefonszámunkat.

Foglalj időpontot hozzánk, ha baj van a futóműveddel! A legkomfortosabb szervizszolgáltatást mi nyújtjuk számodra! Nem kell sorban állnod, várakoznod, csak a telefont felemelned és egy előreegyeztetett időpontban házhoz megyünk, mobil autószerviz szolgáltatásunkat kényelmed érdekében hoztuk létre.

Milyen jelekből ismerheted fel, hogy gond van a futóműveddel? Ha furcsa, kopogó hangot hallasz vagy a kormány elhúz, esetleg a gumiabroncsok egyenlőtlenül kopnak, akkor minden bizonnyal a futóműved beállításra szorul. A futómű biztosítja az úttest és a gépjármű közötti kapcsolatot, ezért a futómű állapota, beállításának pontossága fontos tényező személyes biztonságunk és menetkényelmünk tekintetében. A futómű feladatai közé tartozik a rugózás, lengéscsillapítás, stabilitás, kerékmeghajtás. Tehát a futóművel kapcsolatos javítások közé soroljuk a lengéscsillapítók, kerékösszekötő, toronycsapágy, kerékagy, toronyszilent cseréjét.

A javítás során ellenőrizzük a:

  • Kerékfelfüggesztést
  • Kerékdőlést
  • Kerékösszetartást
  • Lengéscsillapítókat 

Szervizünk vállalja autód márkájától, típusától függetlenül bármilyen futóművel kapcsolatos hibajelenség azonnali javítását!


Kérj időpontot és házhoz megyünk! Hívj minket most: 0630 561 2521

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.