Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Fényszóró polírozás, autólámpa polírozás

Fényszóró polírozás, autólámpa polírozás 30 éves szakmai tapasztalattal, profi szakemberek segítségével, akár azonnal! Hívj minket és házhoz megyünk Budapesten és Pest megyében is! Időpont egyeztetés céljából hívd a 0630 561 2521-es, hétvégén is elérhető telefonszámunkat.

A mai modern autókban már megannyi különféle típusú, teljesítményű és formájú fényszóró található, de egy valami közös mindegyikben: legyen szó halogén-, xenon- vagy akár LED-lámpáról, a külső burkolatuk ugyanabból a polikarbonátból készül. Ennek a műanyagnak számos jó mechanikai tulajdonsága van – rendkívül strapabíró, emellett hő-, karcálló képességekkel is rendelkezik, így nem csoda, hogy több iparágban is előszeretettel hasznosítják különböző célokra. Pozitívumai mellett azonban számolnunk kell azzal, hogy többek között az UV-sugárzás hatására felülete idővel mattá, homályossá válik, ami sokat levesz az autólámpa fényerejéből. Ez pedig nemcsak a biztonságos közlekedésre nézve lehet veszélyes, de biztosak lehetünk benne, hogy a műszaki vizsgán való megfelelést is kockáztatjuk vele.

Ilyen helyzetben vásárolhat vadonatúj lámpákat, de akkor a költségekhez hozzá kell számolni a csere munkadíját (bár néhány típusnál házilag is megoldható a beszerelés), valamint a fényszórók csere utáni beállítását. Azonban nem kell feltétlenül cserélni az olykor méregdrága fényszórókat, mert megoldásként választhatja a felújítást is. Az optimális végeredmény érdekében viszont ezt a műveletet mindenképpen érdemes a kellő tudással és a megfelelő eszközökkel rendelkező szakemberre bízni.

Hogyan zajlik a fényszóró polírozás?

A szakszerű fényszóró polírozás röviden összefoglalva a következő lépésekből áll:

  • elsőként szemrevételezzük a fényszóró állapotát, valamint elvégezzük a munkához szükséges előkészületeket;
  • ezután alaposan megtisztítjuk a felületet;
  • ezt követi a sok lépcsős polírozás, amelynek eredményeképpen újra csillogóvá varázsoljuk az autólámpa burkolatát;
  • végül pedig az UV-sugárzással szemben is hathatós védelmet nyújtó réteggel vonjuk be a felületet, hogy a felújított fényszórók hosszú távon is megtartsák állapotukat.

Annak érdekében, hogy a munkánk biztosan az elvárt eredményt hozza, sokéves tapasztalatunkra, a gondosan megválogatott, kizárólag erre a célra kifejlesztett prémiumminőségű anyagokra, illetve a mindig betartott technológiai lépésekre támaszkodunk. A fényszórókat megbontás és kiszerelés nélkül újítjuk fel.

Autólámpa polírozás szakértelemmel

Műhelyünkben napi szinten foglalkozunk az autólámpák felújításával, aminek következtében kimagasló szakmai tudásra, rutinra tettünk szert, továbbá folyamatosan figyelemmel kísérjük a munkához szükséges speciális anyagok, illetve a technológiai eljárások fejlődését is. A fényszóró polírozást a technológia magyarországi megjelenése óta folyamatosan végezzük.

Kérj időpontot és házhoz megyünk! Hívj minket most: 0630 561 2521

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.