Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Cégünkről

Érvek mellettünk

2000+ klímaberendezés kínálatunkban

Megbízható világmárkákat forgalmazunk a vezető piaci szegmensből, gyári garanciával. Csak olyan megbízható klímaberendezéseket ajánlunk partnereinknek, melyet mi is szívesen használunk.

30 év szakmai tapasztalat

Több évtizedes szakai múltra tekinthetünk vissza a klímaszerelés, épületgépészeti és hő-, légtechnikai rendszerek telepítése és szakszerű üzembe helyezése területén.

Képesített szakemberek

Minden szakemberünk, szerelőnk képesítéssel rendelkezik, hogy garantálni tudjuk a minőséget és az Ön megelégedését. Ne bízza a véletlenre a telepítést, válasszon kínálatunkból - garantáltan csak jó márkákat forgalmazunk - és bízzon meg bennünket az üzembe helyezéssel is.

Hűtéstechnikai-légtechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése

Különböző légtechnikai rendszerek tervezésével is foglalkozunk, sőt mindent egy helyen tudhat ha a kivitelezést is ránk, szakemberekre bízza.

Épületgépszeti rendszerek tervezése és kivitelezése

Komplett épületgépészeti tervezést és kivitelezést is vállalunk családi házak, társas házak, irodák, üzlethelyiségek és kisebb raktárak számára. Itt kérhet ajánlatot!

Komoly, színvonalas referenciák

Referenciáink között megtalálhatóak éppúgy az önkormányzatok, óvodák, iskolák, irodaházak, mint a családi házak, társasházak és az alpin technikát igénylő speciális referenciák is.

Klímaberendezések mellet hőszivattyúk telepítése is

Hőszivattyúk telepítését is szívesen megoldjuk, írjon nekünk kapcsolatfelvételi űrlapunkon és kérjen árajánlatot hőszivattyú szakszerű üzembe helyezésére.