Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

Autópolírozás

Autópolírozás 30 éves szakmai tapasztalattal, profi szakemberek segítségével, akár azonnal! Hívj minket és házhoz megyünk Budapesten és Pest megyében is! Időpont egyeztetés céljából hívd a 0630 561 2521-es, hétvégén is elérhető telefonszámunkat.

A természeti, és egyéb hatások, valamint a gépi mosók durva tisztító technikáinak köszönhetően a kasztni hamar elveszíti fényét, karcossá válik. Ha Ön is az igényes vezetők köréhez szeretne tartozni, akik törődnek autójuk állapotával, célszerű 2-3 évente políroztatni autóját. A polírozásnak, waxolásnak nem csak szemet gyönyörködtető hatása van. Véd a nap égető sugaraitól, vízlepergető hatása miatt az esőzésektől, a téli zord időjárástól, az egyéb behatásoktól, újabb karcolásoktól, utakra szórt sótól, és mosni is egyszerűbb.

Értő kezeink újjá varázsolják egész autódat, vagy akár csak egy részét. Ez egy nem mindennapi ajánlat, igazi autóbolondoktól, nem csak autóbolondoknak. Ezt a szolgáltatást annak ajánljuk, aki szeret visszanézni az autójára ha bevásárolni megy, és gyönyörködni benne, vagy csak szimplán igényes. Annak aki szeret csak gurulni a városba egy nyári hétvégén, vagy aki esténként autós találkozókra jár. 

Ezen kívül érdemes igénybe venni autó eladásnál is ezt a szolgáltatást, mivel a leendő vásárló elé egy igényes, karcmentes,tükörfényű autó tárul, és nem kell a képzeletére bízni, hogy milyen lenne a fényezés egy kiadós polírozás, waxolás után. A különböző használt autós portálokon is mennyivel jobban mutat egy gyönyörű autó, mint egy karcos, matt stb.? 

Mi is az a polírozás? A polírozás egy folyamat, mely a matt, karcos felületeket fényessé, karcmentessé varázsolja, legyen szó fényezett felületről, plexiről, vagy akár fémről. Mi a fényezett felületekre, illetve plexire (pl: lámpabúra, B oszlop plexi stb.) specializálódtunk. A polírozással a nem túl mély, az alsóbb rétegekig nem hatoló, vagy a lakkréteget még teljesen át nem vágó karcok tüntethetőek el, igen látványos eredménnyel. Ezen folyamat során a felületről vékony, néhány mikron vastagságú réteget polírozunk le a lakkból, így a karcok véglegesen eltűnnek.

Hogyan történik a polírozás? A polírozást, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett géppel, valamint különböző pasztákkal történik. Az egész folyamat az autó lemosásával kezdődik, ezt követően a gépjármű felületéről a hatékonyság érdekében mindenre más-más anyagot használva eltávolítjuk a fagyantát, a kátrányt, és a különböző szennyeződéseket. 


Több éves polírozási tapasztalattal, prémium kategóriás polír termékekkel, szeretettel várjuk hívását!


Autópolírozás árak

Prémium minőségű Gépi Autó polírozás 2-3 fázisban + nano wax 100% Garanciával már 18.000 Ft-tól!

Eladás előtti felkészítés már 29.990 Ft-tól!

Bejelentkezés szükséges legtöbbször 1 hétre előre!


Autópolírozás árak: Előzetes megbeszélés alapján 18.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig.


Kérj időpontot autópolírozásra és házhoz megyünk! Hívj minket most: 0630 561 2521

Kérjen online árajánlatot szerelésre, javításra

Kérhet autódiagnosztikát vagy polírozást is, olajcserét stb.