Autó szerviz

Kiszállás

Tartalom helye, Budapest és Pest megye, akár hétvégén is!

Kapcsolat

Budapesten és környékén

Kérj árajánlatot: csak 2 perc online űrlapunk kitöltésével!

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

Weblap használati feltételek

Webáruházat (jelen weblap) üzemeltető neve: Extensive Services Kft. a továbbiakban mint Kereskedő

Székhelye és levelezési címe: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10. / 2. - Ez nem műhely!

Adószám: 27923643-2-42

www.autoszervizhazhozmegy.hu

Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy csak az alábbi szabályzat elfogadásával és tudomásulvételével vásárolhat a www.autoszervizhazhozmegy.hu internetes webáruházunkban. Amennyiben az alábbi vásárlási feltétel bármely részével, pontjával nem ért maradéktalanul egyet és azt saját magára nézve nem tudja kötelezően elfogadni, kérjük semmilyen körülmények között ne kezdje meg a vásárlást.

Kereskedő és a Vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és a későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az alábbi vásárlási feltételeknek, felhasználói szerződésnek az elfogadásával Ön vállalja, hogy a megrendelt termék(ek) szállítási költséggel megnövelt összértékét bankszámla számunkra előre átutalja, vagy a helyszínen az áruátvételekor készpénzben teljesíti.

Üzemeltetési nyelv:

A webáruház kizárólagos üzemeltetési nyelve, az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelve: magyar.

Regisztráció:

A webáruházunkban történő vásárlás nem regisztrációhoz kötött. Viszont amennyiben úgy dönt, hogy nálunk vásárol minden esetben valós és pontos adatokat adjon meg, hogy a számlázás és kiszállítás utólag ne okozzon fennakadást. A vásárlásról e-mail útján automatikusan generált értesítést küldünk Önnek, amely minden szükséges adatot tartalmaz megrendelésével kapcsolatban.

SZÁMLA:

Az Ön által megvásárolt termékről és a szállítási költségről cégünk minden esetben ÁFÁ-s számlát állít ki az Ön részére. Kérjük, hogy a számlát minden esetben őrizze meg, mert az esetleges garancia érvényesítés során erre szüksége lehet.

FELTÜNTETETT ÁRAK:

A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák, a szállítási költséget nem tartalmazzák. Amennyiben a www.autoszervizhazhozmegy.hu webáruházban esetlegesen hiba lép fel az áraknál, akkor a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk Vásárlónkat az új adatokról. A Vásárló ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, ellenkező esetben Kereskedő elállhat a szerződéstől.

SZÁLLÍTÁS:

A terméket személyesen is átveheti telephelyünkön, természetesen ebben az esetben szállítási díjat nem számolunk fel. Budapest teljes területén bruttó 2.500 Ft a szállítási költség, Pest megye területén bruttó 3500 Ft.

Magyarország egész területén (Budapesten és Pest megyén kívül eső területeken): Bruttó 4500 Ft. A szállítási árak változhatnak terméktől és kiszállítási címtől függően.

A szállítást saját sofőrrel, saját autóval, vagy futárszolgálattal végezzük.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:

A megrendelés időpontjától számított 1-7 munkanapon belül, a szállítás pontos időpontjáról, minden esetben tájékoztatjuk.

VÁSÁRLÁS MENETE:

A vásárlás nem regisztrációhoz kötött. A kiválasztott terméket helyezze kosárba, kosár megtekintése, fizetés menüpont jóváhagyása, szállítási mód kiválasztása, rendelés leadása.

A SZERZŐDÉS TÁRGYÁNAK LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI:

Felhívjuk Vásárlóink szíves figyelmét, hogy a termékoldalakon található termék leírások a gyártó cég honlapjáról, valamint katalógusaiból származnak, tájékoztató jellegűek, esetleges elírásokért, az adatok pontatlanságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk, és nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Kérjük Vásárlóinkat, hogy az adott feladatra a megfelelő szerszámgép kiválasztásának érdekében olvassák el a letölthető PDF katalógusokban található bővebb információkat is.

A hivatalos termékleírásért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A gyártó által a termékhez csomagolt tájékoztatók pontatlanságáért cégünk nem vállal felelősséget.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS:

Amennyiben a megrendelés beérkezését követően megállapítjuk, hogy a megrendelt termék elfogyott, éppen nincs raktáron, és néhány napon belül nem tudjuk beszerezni, akkor felajánlunk Önnek helyette egy hasonló minőségű, kategóriájú, teljesítményű és értékű terméket. Ha Önnek a felajánlott termék nem felel meg, Kereskedő jogosult a szerződéstől visszalépni.

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

Vásárlóink a megrendelt termékek kifizetését az áruátvételekor készpénzben vagy banki előre utalással teljesíthetik. A banki átutaláshoz minden esetben díjbekérő/proforma számlát állítunk ki, amely minden szükséges információt tartalmaz az átutalással kapcsolatban.

A Vásárló megrendeléséről e-mailben tájékoztatást kap, amely tartalmazza a megrendelés számát (banki előre utalás esetén erre kell hivatkoznia), a termék értékét és a szállítási költséget, Kereskedő bankszámla számát, valamint a várható szállítási határidőt. A megrendelés véglegesítése az átutalás beérkezésekor történik meg. Banki előre utalás esetén, azokat a megrendeléseket, amelyekre nem érkezik átutalás, rendszerünk 15 napon belül, külön értesítés nélkül törli.

MEGRENDELÉS:

Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben vagy telefonon is visszaigazoljuk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik. A közvetlenül a megrendelés leadása után kézhez kapott e-mail automatikusan generált és tájékoztató jellegű, nem minősül a rendelés megerősítésének.

Rendelésének pillanatnyi állapotáról, a feldolgozottságnak megfelelően e-mail értesítést küldünk. Amennyiben Önnek ez nem elegendő, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

CSOMAG ÁTVÉTELE:

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét arra, hogy a csomag átvételekor annak sértetlenségét szíveskedjen ellenőrizni! Ha a csomagon bármilyen sérülést lát, a csomagot minden esetben a futár jelenlétében bontsa föl, és ha a csomagban lévő termék sérült, ennek állapotáról készíttessen jegyzőkönyvet, a csomagot ne vegye át. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről nem áll módunkban elfogadni, a jegyzőkönyv megléte nélkül!

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS, BONTATLAN GYÁRI CSOMAGOLÁS ÉS ZÁRJEGY ESETÉN:

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A Vásárló, az áru átvételét követő 8 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Amennyiben Kereskedő által a Vásárlóhoz eljuttatott termék doboza és zárjegye bontatlan és sértetlen, abban az esetben csomag küldeményként visszajuttatható Kereskedő címére.

Kereskedő kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 15 napon belül visszatéríti a Vásárló részére.

A csomag felbontásáról videó felvételt készítünk, a későbbi viták elkerülésének érdekében.

Kizárólag sérülésmentes, eredeti és sértetlen gyári zárjeggyel lezárt, hibátlan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Az elállási jog gyakorlása nem jelent többletköltséget a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban vásárlónknak kell gondoskodnia, így az esetlegesen felmerülő szállítási, ill. utazási költségek a vásárlót terhelik.

Vásárlóinkat tájékoztatjuk, hogy az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a visszafizetett vételárból levonásra kerülnek.

Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket az eredeti, sértetlen, felbontatlan gyári dobozában, sértetlen zárjeggyel, eredeti gyári állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni Kereskedő címére.

Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényű termék esetén, melyet rendelésre gyártottak, vagy egyedileg szereztünk be, kifejezetten a Vásárló kérésére.

A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja.

Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §). Az utánvétesen visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.

FELBONTOTT CSOMAG VISSZAKÜLDÉSE:

Abban az esetben, ha a csomag már felbontásra került, és a gyári csomagolás (doboz) és (vagy) a zárjegy sérült (vagy hiányzik), mint használt terméket tudjuk visszavásárolni az Ön által felbontott csomag tartalmát, mivel a sérült zárjegy (vagy zárjegy nélküli) és a sérült (felbontott) gyári csomagolás nem teszi lehetővé, hogy eredeti, bontatlan, azaz új termékként továbbértékesítsük.

Ezért nem áll módunkban a postai úton visszajuttatott bontott csomagokat átvenni!

Ezekben az esetekben a csomag tartalmának sértetlenségéről való meggyőződés miatt csak és kizárólag vevő és eladó együttes jelenlétében történő személyes átvétel lehetséges.

Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, Kereskedő fenntartja a jogot az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítésére, ill. megtagadhatja az áru visszavásárlását.

GARANCIA:

Webáruházunk által értékesített termékekre az importőrök vállalnak teljes körű garanciát, illetve jótállást, a garancialevélben meghatározott időtartamra, és feltételek szerint.

A garanciáról részletesebb tájékoztatást a „garancia” menüpont alatt kaphat.

3 NAPON BELÜLI GARANCIA:

Ha a termék a vásárlástól számított 3 munkanapon belül rendeltetésszerű használat mellett - a termékbe épített biztonsági elemeket kivéve - gyártási vagy anyaghibára visszavezethető okból meghibásodott, és a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza - a vevő kívánságára - azt azonos típusú termékre kell cserélni. A 3 napon belüli meghibásodást haladéktalanul, azaz az átvételtől számítva 3 napon belül, írásban (e-mail) be kell jelenteni Kereskedő részére, és vissza kell küldeni Kereskedő székhelyére. Feladónak meg kell bizonyosodnia az e-mail sikeres kézbesítéséről, pl. visszaigazolással vagy telefonos érdeklődés útján!

A meghibásodás eredetét kereskedelmi oldalról csak a kizárólagos magyarországi importőr bírálhatja el. Kereskedelmi egységek cserét nem bonyolíthatnak le, a csere készüléket a fogyasztó részére a márkaképviselet adja át.

A javítás - a gyári minőség biztosítása érdekében - valamely Márkaszervizében történik. A megjavított vagy csere készüléket a márkaképviselet visszajuttatja a beküldő címére.

A termékcsere esetén a jótállás időtartama újra kezdődik.

Ha a cserére nincs lehetőség - a vevő választása szerint – elállhat a vásárlástól, ekkor a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg Kereskedő a vételárat visszafizeti, vagy a vételár-különbözet elszámolása mellett más típusú terméket biztosít.

Ha a hiba jellege (pl. a termék javíthatósága, a javítás módja, az értékcsökkenés mértéke stb.) tekintetében vita merül fel, a fogyasztó a törvényből eredő jogait a bíróságokon érvényesítheti. A fogyasztó vásárlástól való elállására vonatkozó joga a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi törvény alapján akkor áll fenn, ha a hiba nem javítható ki, a kötelezett a hiba javítását nem vállalja, vagy a hiba kijavítása rövid idő alatt értékcsökkenés és a jogosult érdekeinek sérelme nélkül nem lehetséges.

Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA:

Kereskedő nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver-helyreállításból, állási időből a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért. Eladó nem vállal semminemű felelősséget továbbá a Vevőnél bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért sem.

Kereskedő továbbá nem felelős az alábbiakért:

Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást. A webáruházban megjelenített termék kifogyása. A webáruház bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. Bármely irat - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése, vagy megsemmisülése.

Bármely szoftver nem megfelelő működése.

Bármilyen programhiba, nem várható rendkívüli esemény, természeti katasztrófa, esemény vagy technikai hiba következményei.

2020.06.03.